dilluns, 22 de setembre del 2014

Hiking

Aquest cap de setmana ha set mogut. Dissabte vaig anar a Denver on havia quedat amb dues altres au pairs, una catalana que viu a les afores de Denver, i una eivissenca que viu a dalt a les muntanyes. Tot i viure a dalt a les estacions d'esquí en plenes Rocky Mountains, evidentment, tenen una superautopista que els connecta amb la ciutat, així que tampoc és com viure a la fi del món.
Des de Denver, evidentment després de la parada reglamentària a l'Starbucks, vam counduir una hora cap al sud per anar als 'The Garden of the Gods' a Colorado Springs, unes formacions que recorden més a un desert a Arizona que no pas a Colorado. 
Abans d'arribar-hi vam fer una parada a un dinner d'una gran cadena americana. Aquí teniu alguna foto.

The Garden of the Gods, Colorado Springs, Colorado
La Clara, la Sandra i jo a 'The Garden of the Gods',
Colorado Springs, Colorado
La Clara i jo a 'The Garden of the Gods',
Colorado Springs, Colorado

 
Diumenge vaig anar amb la Jenni al National Park de les Rocky Mountains. Vam fer una visita ràpida a l'hotel del Resplandor a Estes Park, vam parar a veure els aspens (una varietat de pollancre) que ja han començat a canviar les fulles), vam conduir fins a la carretera pavimentada més alta dels EEUU (Trail Ridge) situada a més de 3500 m, i vam veure els elk (ants) a 10 m de nosaltres, i tot i que tenien desenes de cotxes i gent fent fotos ells seguien com si res. També te'ls pots trobar passejant pel mig de la ciutat com si res.
Trail Ridge, 11796 ft, Rocky Mountains National Park,
Colorado


  
The Stanley Hotle, Estes Park,
Colorado
Elks, Rocky Mountains National Park,
Colorado
Aspens, Rocky Mountains National Park, Colorado
La Jenni i jo, Rocky Mountain National Park, Colorado
Rocky Mountains National Park, Colorado





I molts ànims a tots els de casa. En aquests moments sap greu ser tan lluny. Una abraçada!

1 comentari: